archery tag

archery tag bij reality events

Zin in een behendig potje Archery tag op het strand van Scheveningen of Kijkduin? Maak je borst maar nat! Dit is namelijk een mix van de drie bekende spellen trefbal, boogschieten en paintball. En natuurlijk een heerlijk dagje strand.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er zijn twee teams die het tegen elkaar opnemen door middel van elkaars targets te raken. Er zijn in totaal 5-spot targets. Ook kun je jouw vijand uitschakelen door middel van hem te raken met een pijl. Aan het begin van het spel begint elke speler met een kleine hoeveelheid pijlen. Gedurende het spel zal de speler zich moeten verplaatsen over het speelveld om in het bezit te komen van meer pijlen. Het team dat als eerste alle tegenstanders of targets uitschakelt, heeft gewonnen!

Gevaarlijk?

De pijlen, zijn die niet een beetje gevaarlijk? Nee! De pijlen bestaan namelijk uit speciale foam-tops, waardoor men geen last zal hebben van blauwe plekken. Ter bescherming bieden wij maskers aan, dit zorgt dat het gezicht beschermd blijft.

Samengevat

Ook deze strandactiviteit heeft als uitgangspunt samenwerken. Als één team moet je namelijk op een slinkse wijze de tegenstander zien af te houden. Dit doe je natuurlijk door elkaar dekking te geven. Behendigheid en snelle keuzes maken is een pré tijdens Archery tag.

Zoek je een spannend en uniek spel, dan is Archery tag zeker iets voor jullie!

EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND

Wanneer u Archery tag samen met uw collega’s wilt spelen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om Archery tag te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst gasten door instructeurs
– Schiet instructies en uitleg veiligheid
– Oefenronde schieten
– Het spel
– Prijsuitreiking
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

8 personen €25,00
20 personen €22,50
50 personen €17,50

p

INFO

Duur: 1,5 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

Teambuilding UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Powerkiten

Overmeester de wind en vlieger het hele strand over met jouw kite. Power en behendigheid zijn hierbij essentieel. Krijg eerst controle over de kite daarna kan het echt werk, het stunten, beginnen.

Expeditie Robinson

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram