branding raften

branding raften bij reality events

Omdat raften in teamverband gebeurt, is dit het ultieme uitje om te kijken hoe jij, met jouw collega’s, familie of vrienden een sterk en krachtige crew vormt. Eerst starten jullie op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin.

Hoe werkt het Branding Raften?

Daarna gaan jullie met een grote (rubber)boot met peddels, de branding trotseren. Dit kan op een rivier of op zee. Bij Reality Events ga je in een groep van acht avontuurlijke mensen proberen het wilde water van de Noordzee te overmeesteren. Hoe gaat het in zijn werk? Zoals eerder genoemd, sterk staan als team is hierbij erg belangrijk. Je gaat samen met je teamleden op zoek naar het open water. Wanneer deze eerste taak is voltooid ga je met je team op zoek naar de juiste golven, om op deze manier, met een grote snelheid, terug naar wal te keren. Hierbij is het belangrijk om een goede verdeling te maken met betrekking tot kracht, leiding en is een goede communicatie een pré.

Het is ook mogelijk om met verschillende rafts tegelijk het water te trotseren, om op deze manier een wedstrijd te houden, tussen de verschillende raften.

Vele anderen waren u voor, die met een gevoel van kracht en veel enthousiasme het strand weer veilig bereikte!

een onvergetelijke dag op het strand

Wanneer u dit spannende uitje zou willen uitvoeren samen met uw collega’s, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om branding raften te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbieden.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren instructeurs
– Bekendmaking teams
– Start Branding Raften
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij één van onze leuke strandtenten of bij Café de Asplaag

PRIJS PER PERSOON

6 personen €35,00
12 personen €32,50
25 personen €27,50
50 personen €25,00

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

Extreme UItjes :

powerkiten

Overmeester de wind en vlieger het hele strand over met jouw kite. Power en behendigheid zijn hierbij essentieel. Krijg eerst controle over de kite daarna kan het echt werk, het stunten, beginnen.

Archery Tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Zeskamp

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram