graffiti workshop

graffiti workshop bij reality events

Een keer iets anders doen als personeelsuitje, vriendenuitje of familie uitje? Dan is deze creatieve workshop graffiti spuiten iets voor jullie! Leer jezelf en elkaar op een andere manier kennen, tijdens deze creatieve workshop. Laat je creatieve ideeën een keer helemaal los gaan, met als resultaat een fraai resultaat voor aan de muur.

Hoe gaat het in zijn werk?

De workshop graffiti spuiten wordt gegeven door een ervaren kunstenaar/street artist. Werk samen of juist alleen, alles is mogelijk of je ervaring hebt of niet. Maak vervolgens een uniek graffiti kunstwerk die je misschien zelfs wel thuis of op kantoor aan de muur kan hangen. Bovendien kan er aan de teambuilding worden gewerkt.

Een graffiti workshop is daarnaast altijd maatwerk. We overleggen graag met jullie over een mooi plan voor jullie graffiti workshop op maat. Ook kan de workshop op locatie naar keuze worden gegeven.

Kortom een lekker dagje creatief bezig zijn? Kies dan voor de workshop graffiti spuiten!

 

ontdek jouw creativiteit en boek deze workshop

Wanneer u de Graffiti workshop samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer ontspanning of actie aandurft, is het ook mogelijk om branding raften te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren instructeurs
– Uitleg programma en spuitbussen
– Start workshop
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

10 personen €25,00
20 personen €22,50
50 personen €17,50
100 personen Vraag offerte

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Beach Yoga

Kom even helemaal tot jezelf en laat alles los. Wil jij mentaal en fysiek sterker worden? Dan is dit je kans! Relax en ontspan met de zee als achtergrond muziek.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram