boottochten

Boot tochten bij reality events

Ontdek de stad Den Haag op een andere unieke manier. De Haagse grachten bieden uniek uitzicht op de oude binnenstad. De boottocht neemt u mee door heel Den Haag. De boot gaat zelfs langs de bekende badplaats Scheveningen. Reality Events biedt verschillende boottocht arrangementen aan. De verschillende opties zijn:

Rondvaart Boot

Alles te weten komen over de historie van Den Haag. En achter alle leuke weetjes van Den Haag komen. Dan is deze Rondvaart boottocht met gids iets voor jullie! Onze Haagse gids weet alles over deze mooie stad, dus vraag maar raak.

Borrel Boot

De Haagse grachten ontdekken en genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, dan is de borrel boot iets voor jullie. Deze borrelhapjes bestaan uit kleine tapas (borrelnootjes, kaasjes, worstjes, stokbrood en smeersels). En wat is een borrel zonder drank? Wij bieden diverse soorten dranken aan (fris, wijn, bier). Natuurlijk mag u ook een eigen aanvulling geven aan de borrel- happen en dranken. Borrel er op los met een gezellig muziekje op de achtergrond.

Bootje Biertje

De Haagse grachten ontdekken en genieten van een bierproeverij, het kan allemaal. Willen jullie verschillende pilsjes proeven of juist allemaal speciaal bier proberen. Laat het ons weten, dan stellen wij met jou samen de perfecte bierproeverij samen. Geniet van het uitzicht tijdens een ijskoud biertje met een gezellig muziekje op de achtergrond.

Bootje Biertje is echt een aanrader! Onzettend gelachen met de leuke kapitein en genoten van de lekkerste speciaal bieren.

Dewi

Aanbeveling, de Pagter Installatietechniek

ontdek den haag vanaf een bootje

Wanneer u de boottocht samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie of ontspanning aandurft, is het ook mogelijk om de boottocht te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst bij de opstapplaats

– 1,5 uur boottocht naar keuze

– Haagse gids die alles verteld over Den Haag

– Einde boottocht, aankomst bij opstapplaats

PRIJS PER PERSOON

6 personen €32,50
12 personen €30,00
24 personen €27,50
36 personen €25,00

p

INFO

Duur: 1,5 uur
Periode: Hele jaar

Bent u met meer dan 12 personen dan is dat geen probleem, dan doen wij er gewoon nog een bootje bij (24 personen maximaal).

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Salsa dansen

Een lekker swingende workshop waarbij je alles leert over de cubaanse dans. Leer deze sensuele dans alleen of samen met een partner. En steel de show op het volgende dans feest.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram