powerkiten

Powerkiten bij Reality events

Ooit over het strand gelopen en gedacht ‘ik waai bijna weg?’. Hoe leuk is het als je juist plezier kunt halen uit hetgeen wat de natuur ons biedt? De kust van Scheveningen en Kijkduin zijn dan ook plekken waar dit goed kan, door middel van een powerkite. Dus als je op zoek bent naar strand, zee en uitdaging is powerkiten de perfecte keuze.

Hoe werkt het Powerkiten?

Powerkites hebben een oppervlakte van 1,5 m² groot en zijn dan ook te vergelijken met de vliegers die gebruikt worden door kitesurfers. Doordat de grote vierkante meter waar deze vliegers over beschikken, vangen zij veel wind en staat er veel druk achter. Tijdens een workshop powerkiten wordt je door één van onze ervaren powerkiters geholpen om de controle over de kite te krijgen. Wanneer je de kite steeds beter aanvoelt, kun je de volgende stap proberen, STUNTS! Welke stunts denk jij te kunnen? Dit uitje kun je dus gemakkelijk alleen doen of gezellig met jouw collega’s, vrienden of familie.

 

EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND

Wanneer u de wind wilt overmeesteren samen met uw collega’s, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om powerkiten te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren instructeurs
– Uitleg powerkiten
– Start powerkiten
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

4 personen €25,00
10 personen €22,50
30 personen €20,00
50 personen €17,50

p

INFO

Duur: 2 uur (uitbreidbaar)
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

Teambuilding UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Archery Tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Expeditie Robinson

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram