workshop schilderen

workshop schilderen bij reality events

Een keer iets anders doen als personeelsuitje, vriendenuitje of familie uitje? Dan is deze creatieve workshop schilderen iets voor jullie! Leer jezelf en elkaar op een andere manier kennen, tijdens een creatieve workshop. Laat je creatieve ideeën een keer helemaal los gaan, met als resultaat een fraai resultaat voor aan de muur.

Hoe gaat het in zijn werk?

De workshop schilderen wordt gegeven door een ervaren kunstenaar. Werk samen of juist alleen, alles is mogelijk of je ervaring hebt of niet. Maak vervolgens een uniek kunstwerk die je misschien zelfs wel thuis of op kantoor aan de muur kan hangen. Bovendien kan er aan de teambuilding worden gewerkt.

Een schilder workshop is daarnaast altijd maatwerk. We overleggen graag met jullie over een mooi plan voor jullie schilder workshop op maat. De workshop kan op locatie naar keuze worden gegeven.

 

 

ontdek jouw creativiteit en boek deze workshop

Wanneer u de Schilder workshop samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie of ontspanning aandurft, is het ook mogelijk om de Schilder workshop te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren schilder
– Uitleg programma
– Uitleg tips and tricks voor het schilderen
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij café de Asplaag

PRIJS PER PERSOON

10 personen €22,50
25 personen €17,50
50 personen €15,00

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram