fiets tours/tandem tours

fiets tochten bij reality events

Fietsen jouw hobby? En weet je nog te weinig over Den Haag, Kijkduin en Scheveningen? Dan kun je nu deze twee dingen met elkaar combineren bij de fiets tour gegeven door Reality Events!

Wat staat je te wachten?

Tijdens deze fiets tour kom je langs alle bezienswaardigheden van Den Haag en Scheveningen! Bijvoorbeeld zwaaien naar de premier in zijn torentje, de Schotse hooglanders ontmoeten in de Duinen en een kopje koffie drinken in de beruchte kroeg de Asplaag. Dit alles staat je te wachten tijdens deze fiets tocht. Je zal namelijk nieuwe dingen leren over de stad van het vrede en recht. Leuke feitjes en misschien ook minder leuke feitjes. Daarnaast zal je de stad verkennen met een ervaren gids en je zal rond gaan rijden op heerlijke comfortabele fietsen. Je kan zelf kiezen of je gebruik wilt maken van een normale fiets of gezellig samen gebruik wilt maken van een tandem fiets.

 

 

Alle hoogtepunten van Den Haag in één middag ontdekt, met een onzettend leuke gids die we alles konden vragen!

Carol

Aanbeveling, Voice and Movement

Ontdek den haag fietsend

Wanneer u de fiets tocht samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie of ontspanning aandurft, is het ook mogelijk om de fiets tocht te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst bij café de Asplaag (bekend van het boek de Haagse penoze)
– Koffie of thee
– Fietsen uitzoeken, kies uit een normale fiets of een tandem fiets.
– Fietstocht
– Einde fietstocht

Eventueel een aansluitende BBQ of borrel bij café de Asplaag.

PRIJS PER PERSOON

15 personen €30,00
25 personen €25,00
50 personen €22,50
80 personen Vraag offerte

All in deal:

Groepen vanaf
8 personen €82,50
20 personen €75,-
35 personen €70,-
50 personen €65,-

p

INFO

Duur: 2 uur / 2,5 uur
Periode: Hele jaar

All in deal:
Kom naar de beruchte kroeg De Asplaag (bekend van het boek de Haagse penoze) krijg het foute bakkie koffie of thee met een kano. Stap op de fiets om onze mooie stad te bekijken en eindig in De Asplaag voor een borrel met de vele speciaal bieren die ze hebben. Eindig de dag met een heerlijke BBQ voor maar:

Inclusief: Kop koffie of thee/frisdrank, Haagse kano, Fietstour met gids, Fiets, borrelarrangement voor 2 uur (bier, wijn en fris), BBQ

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram