suppen / stand up paddle boarden

suppen bij reality events

Hallo Hawaii! Ooit gefantaseerd over hoe het lopen op het water, maar dan met een surfplank onder je voeten? Dit is je kans! Het Suppen wordt ook wel Stand Up Paddle Boarden genoemd, is een sport die oorspronkelijk uit Hawaii komt. Het lijkt dus op een groot surfboard, maar in plaats van uw armen te gebruiken, gebruikt u bij suppen peddels om vooruit te komen. Voortbewegen door middel van de peddels doet u door deze aan weerskanten door het water te halen. Een goede workout voor de armen dus, maar ook uitdagend doordat u in balans moet blijven staan bij hogere snelheden.

Het is Stand Up Paddle (SUP) boarden inmiddels net zo populair als golf surfen, het is aan de ene kant spectaculair en aan de andere kant ontzettend sportief. Het is daardoor relatief gezien makkelijk te leren en te doen. Sportief in de branding met bijvoorbeeld je vrienden of toch een lekker tochtje op de Noordzee maken, het kan allemaal!

Tips and tricks

Eerst krijg je instructie van een leraar die alle tips en tricks uitlegt van het Suppen en vervolgens ga je het zelf proberen!

Doe dus net alsof je in Hawaii op vakantie bent met jouw bedrijf, vrienden of familie en je dag kan niet meer stuk!

peddel jezelf de hele noordzee over

Wanneer u wilt suppen samen met uw collega’s, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om suppen te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren instructeur
– Uitleg programma
√ SUP-instructies op het strand + warming up
√ Oefeningen in het water
√ Vrij suppen
√ Gezamelijke evaluatie
– Einde Suppen, omkleden
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

10 personen €30,00
20 personen €27,50
50 personen €20,00
100 personen Vraag offerte

p

INFO

Duur: 1,5 / 2uur
Periode: Hele jaar

dus, kortom, behalve als, net zoals

Aanbevolen voor jou

Extreme UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Archery Tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Zeskamp

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram