zandsculpturen maken

zandsculpturen maken bij reality events

Zin in een gezellig en creatief uitje met vrienden, collega’s of familie leden op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen iets voor jullie! Het is geschikt voor alle leeftijden en kan de teamspirit een gezonde boost geven. Denk jij niet enkel een kasteel te kunnen bouwen van zand, maar misschien wel een heel fort of een zeedier? Dan is dit creatieve uitje vast iets voor je. Met enkel een schep, water en zand kan je iets heel moois creëren.

Hoe werkt de workshop?

Wij verschaffen tijdens deze workshop alle benodigde materialen die jullie nodig hebben. Gelukkig heeft het strand daarentegen nog veel meer moois te bieden. Zoek op het strand naar materialen die jouw kunstwerk nog mooier zullen maken, denk hierbij aan schelpen, zeewier en hout. Met meerdere mensen kan dit ook in competitievorm gedaan worden, met de voorbijgangers als jury!

Kortom, de workshop zandsculpturen maken is een creatief dagje uitwaaien op het strand.

Een onvergetelijke dag op het strand

Wanneer u de zandsculpturen workshop samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie of ontspanning aandurft, is het ook mogelijk om de zandsculpturen workshop te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door instructeurs
– Materialen bij elkaar verzamelen
– Beeldhouwen
– Sculpturen showen/eventueel prijsuitreiking
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij één van onze leuke strandtenten

PRIJS PER PERSOON

10 personen €20,00
20 personen €17,50
50 personen Offerte

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram