beach volleybal

beach volleybal bij reality events

Wat is er nou lekkerder dan een potje beach volleybal? Het zand van Scheveningen of Kijkduin tussen je tenen, zonnetje op je bol en ook nog is lekker wat vet verbranden. Kies jij voor de echte competitie of gewoon voor de gezelligheid?

Hoe werkt Beach volleybal?

Voordat jullie beginnen met de wedstrijden (afhankelijk van hoeveel teams), worden de officiële spelregels uitgelegd van volleybal. Tijdens het spelen wordt er vrolijke muziek opgezet en wordt de wedstrijd beoordeeld door een ervaren scheidsrechter (helaas geen vals spelen dus). Omdat volleybal in teams wordt gespeeld is dit de ideale manier om samen te werken aan één doel: WINNEN! Als je op een goede manier communiceert en samenspeelt, vallen er de meeste doelpunten. Dus is zand happen geen probleem voor u en houdt u van een heerlijk dagje sportief doen?

Kies dan voor beachvolleybal als gezellig en sportief stranduitje!

Er zijn voor de activiteit Beach Volleybal verschillende opties mogelijk. Of jullie nou een groot tournooi willen met een grote groep mensen of juist even met de familie een lekker potje willen volleyballen. Alles is mogelijk. Laat ons weten wat jullie wensen zijn dan denken wij graag met jullie mee.

een onvergetelijke dag op het strand

Wanneer u Beachvolleybal samen met uw collega’s wilt spelen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om Beachvolleybal te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

Het programma is als volgt:
– Ontvangst door onze ervaren instructeurs
– Gezamenlijke warming-up
– Beachvolleybal competitie
– Summer lunch
– Finalewedstrijden
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

10 personen €20,00
20 personen €17,50
50 personen €12,50
100 personen €10,00

p

INFO

Duur: 1 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

Teambuilding UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Archery Tag

 

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Zeskamp

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Voor welke activiteit wilt u een offerte aanvragen?

Sportieve uitjes

Tochten

Workshop(s)

Opties / aanvullingen