Cocktail workshop

cocktail shaken bij reality events

De cocktails ‘Seks on the beach’ en een ‘Mojito’ zijn toch wel favorieten als het gaat om zomerdranken. Geen idee wat je eigenlijk drinkt wanneer je deze besteld? Je hebt nu de kans om samen met uw collega’s, vrienden of familie alle stappen te leren tijdens onze workshop cocktail shaken. Wij bieden de likeuren aan om hier van te proeven, te ruiken en uiteindelijk te mixen met verse ingrediënten zoals munt of citroen. De cocktail workshop bestaat uit het leren van diverse cocktails en natuurlijk mag u ze zelf allemaal opdrinken (succes)!

Cocktail shaken met een vrijgezellenfeest

Dit is natuurlijk dé perfecte en zomerse activiteit voor een vrijgezellenfeest! Het is leuk voor iedere groepsgrootte en het is een leerzame en vooral gezellige activiteit. Reality Events werkt met verschillende strandpaviljoens in Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland samen waardoor het aanbod aan aantrekkelijke arrangementen heel groot is. Vervolgens kan de workshop cocktail shaken worden afgesloten met een gezellige BBQ of borrel op het strand of in Café de Asplaag.

Shake, proef en boek deze workshop

Wanneer u de workshop cocktail shaken samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie of ontspanning aandurft, is het ook mogelijk om de cocktailworkshop te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door de cocktailshaker
– Instructie van de cocktailshaker
– Cocktails maken (normaliter 2-3 stuks)
– Cocktails proeven
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij één van onze leuke strandtenten

PRIJS PER PERSOON

10 personen €27,50
25 personen €25,00
50 personen €22,50
100 personen €20,00

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Powerkiten

Overmeester de wind en vlieger het hele strand over met jouw kite. Power en behendigheid zijn hierbij essentieel. Krijg eerst controle over de kite daarna kan het echte werk en het stunten beginnen!

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram