zeskamp

zeskamp bij reality events

De zeskamp staat garant voor een dag vol gezelligheid, teambuilding en gezonde competitie. Daarnaast biedt een zeskamp de mooie mogelijkheid om samen als team te werken en is goede onderlinge communicatie een pré.

Hoe werkt Zeskamp?

Ten eerste wordt bij het spelen van de zeskamp namelijk gebruik gemaakt van een competitievorm. Hierbij zal elk team bij elk van de 6 onderdelen het moeten opnemen tegen een ander team. Daarom is het samenwerken als één team heel belangrijk om aan het eind van de dag een mooie beker in ontvangst te nemen. Er zijn verschillende spellen, waaronder spellen die een beroep doen op het mentaal vermogen, als spellen die om een sportieve uithoudingsvermogen vragen.

De activiteiten:

Beachvolleybal
Beach soccer
Knotshockey
Hindernisbaan + vuurmaken
Skippybalrace
Reuze Jenga XL
Tug of war
Waterrace
Mega twister (5×5 meter)
Katapult bouwen
Lacrosse
Bamboe toren
Ultimate frisbee
Beachtennis
Tjoekbal
Bumper (optioneel bij te boeken

Denken jullie te beschikken over oplossingsgericht denkvermogen, uithoudingsvermogen en teambuilding dan is de Zeskamp echt iets voor jullie!

EEN ONVERGETELIJKE DAG OP HET STRAND

Wanneer u dit gevarieerde uitje zou willen uitvoeren samen met uw collega’s, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om de zeskamp te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Het programma is als volgt:
– Ontvangst door de instructeurs
– Uitleg van het programma
– Bekendmaking teams
– Start activiteit
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

10 personen €25,00
20 personen €22,50
50 personen €17,50
100 personen Offerte

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

Aanbevolen voor jou

Teambuilding UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Archery Tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Expeditie Robinson

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Voor welke activiteit wilt u een offerte aanvragen?

Sportieve uitjes

Workshop(s)

Opties / aanvullingen