salsa dansen

salsa dansen bij reality events

Heb je altijd al willen salsa dansen zoals die mooie Cubaanse mannen of vrouwen? Dan deze workshop salsa dansen echt iets voor jou! Het leuke van dit uitje is dat je het gevoel krijgt of je op vakantie bent. Bovendien zijn de instructeurs namelijk gekleed in Cubaanse stijl en leggen door middel van met u te oefenen de pasjes uit. Voeten die stappen door het zand op swingende Zuid-Amerikaanse muziek, wat wil je nog meer?

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens deze uitdagende workshop leer je de kern van de sensuele en krachtige salsa. Naast het aanleren van de pasjes staat zeker ook plezier centraal! Waardoor er lekker word gelachen met elkaar en daarentegen kom je op een bruisende manier in beweging. Ten slotte kan er na afloop nog een lekker cocktail gedronken worden aan de bar of misschien wel een zelfgemaakte cocktail tijdens onze cocktailworkshop!

LEKKER SWINGEN, BOEK DEZE WORKSHOP

Wanneer u de workshop samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer uitdaging zoekt is het ook mogelijk om deze workshop te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

Het programma is als volgt:
– Ontvangst door instructeur
– Uitleg over de dans
– Aan de slag met salsa dansen
– In partners dansen
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij een strandtent of bij Café de Asplaag

PRIJS PER PERSOON

10 personen €30,00
20 personen €25,00
30 personen €22,50
50 personen Vraag offerte

p

INFO

Duur: 1 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram