groepsuitjes

GROEPUITJES BIJ REALITY EVENTS

Reality Events heeft veel ervaring met het organiseren van de leukste dagjes uit voor groepen. Of jullie komen als personeelsuitje, vrijgezellenfeest of als familiedag, wij gaan er voor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Hieronder staat beschreven wat wij voor jullie dagje uit kunnen betekenen.

N

Vrijgezellen uitje

N

Bedrijfsuitje

N

Familie uitje

N

Sportdag

N

Schooluitje

N

Studentenuitje

Familiedag

Wat is er gezelliger dan een compleet verzorgd dagje strand met de hele familie. Aangezien er bij families vaak verschillende leeftijdscategorien komen kijken en hieruit komen verschillende wensen. Reality Events heeft verschillende activiteiten en workshop zodat ieder aan zijn trekken komt. Willen de waaghalzen branding raften en opa en oma liever zandsculpturen maken, maar daarna wel samen Expeditie Robinson spelen? Alles valt te combineren en te regelen. Ten slotte kan je kiezen voor een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. Daarnaast kan het uitje ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag. Spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Voor een perfect verzorgde familiedag waar teambuilding centraal staat, ben je bij Reality Events aan het juiste adres.

Vrijgezellenuitje

Gaat jouw goede vriend(in), zus of broer binnenkort trouwen? En ben jij degene die alles mag regelen? Reality Events heeft de perfecte activiteiten en workshops voor een geslaagd vrijgezellenuitje. Een dag vol sportieve activiteiten zoals branding raften, of liever een creatieve workshop willen volgen zoals cocktail maken? Ten slotte kan je kiezen voor een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. Daarnaast kan het uitje ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag. Alles valt te combineren en te regelen. Spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Voor een perfect onvergetelijk vrijgezellenuitje waar gezelligheid centraal staat, ben je bij Reality Events aan het juiste adres.

LOCATIE NAAR KEUZE

Reality Events heeft veel opties als het om locaties gaat. De prachtige stranden van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en de daarbij behorende strandtenten waar wij mee samen werken fungeren als perfect decor voor allerlei soorten uitjes. Een uitje op locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Hebben jullie zelf een geschikte locatie in gedachten? Wij zijn niet aan een locatie gebonden! Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag.

Bedrijfsuitje

Een dag waar iedereen nog lang over kan napraten. Reality Events heeft de leukste activiteiten en workshops voor het perfecte bedrijfsuitje. Kleine groepen of grote groepen, een compleet arrangement, sportieve strandactiviteiten zoals branding raften of aan de teambuilding spirit werken met Expeditie Robinson, alles valt te combineren en te regelen. Ten slotte kan je kiezen voor een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. Daarnaast kan het uitje ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag. Spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Voor een perfect verzorgde bedrijfsuitje waar gezelligheid centraal staat, ben je bij Reality Events aan het juiste adres. Een onvergetelijk bedrijfsuitje!

Schooluitje / Sportdag

Zwaar aan de studie of tussen de leerboeken? Of opzoek naar een sportdag voor de hele school of klas? Reality Events heeft de leukste activiteiten en workshops zoals Powerkiten, Expeditie Robinson en Brandingraften voor het groepen zoals schooluitje, studentenuitje of sportdag. Ten slotte kan je kiezen voor een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. Daarnaast kan het uitje ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag. Reality Events neemt de organisatie uit je handen en stelt de perfecte dag samen waar veiligheid, gezelligheid en teambuilding staan centraal. Wij regelen alles tot in detail, van professionele begeleiding tot aan passend materiaal. Spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Voor een onvergetelijke dag met school en vrienden, ben je bij Reality Events aan het juiste adres.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram