workshops

Reality Events heeft veel opties als het om workshops gaat. We hebben veel verschillende locaties die kunnen fungeren als perfect decor voor allerlei soorten workshops. Een workshopsop locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Kies uit de workshops: Salsa dansen, zandsculpturen, cocktails shaken, schilderen, interactieve GPS-tochten, mindfulness, beach yoga, grafitti workshop en keuze uit live entertaiment van de Crazy Ladies on tour.

salsa dansen

Tijdens deze workshop leer je de basis van de bekende cubaanse dans. Leer deze sensusele dans met partner of alleen van een professionele salsa dansleraar. Deze workshops staat garant voor een swingende en sportieve dag.

cocktail shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

zandsculpturen maken

Een creatief dagje uit op het strand met vrienden, collega’s of familie? De workshop zandsculpturen zorgt voor gezelligheid en teambuilding spirit.

SCHILDEREN

De workshop schilderen is geschikt voor iedereen, jong, oud, geen ervaring of juist heel veel ervaring. Het is een gezellig en creatief personeelsuitje. Ontdek jouw creativiteit en boek deze workshop.

MINDFULNESS OF BEACH YOGA

Kom even helemaal tot jezelf en laat alles los. Wil jij mentaal en fysiek sterker worden? Dan is dit je kans! Relax en ontspan met de zee als achtergrond muziek.

GRAFITTI WORKSHOP

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

CRAZY LADIES ON TOUR

Een groot diner, receptie of ander event? De Crazy Ladies komen bij u langs met hun muzikale koffer.
Een ‘on-demand’ repertoire van meer dan 100 liedjes. De Ladies verwelkomen en ontvangen uw gasten op een persoonlijke en hartelijke manier. Ze laten uw event sprankelen door de gasten te raken, te entertainen en
te ontroeren!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram