expeditie robinson

EXPEDITIE ROBINSON BIJ REALITY EVENTS

Ooit gefantaseerd over hoe jouw survival skills van pas zouden komen bij Expeditie Robinson? Dit hoeft niet enkel een fantasie te blijven! Jij kan samen met jouw collega’s, vrienden of familie meedoen aan het echte overlevingsspel Expeditie Robinson op het prachtige strand van Scheveningen of Kijkduin! Bij Expeditie Robinson draait het om doorzettingsvermogen, snelheid, creativiteit, intelligentie, maar nog belangrijker een om goede samenwerking met jouw team. Samengevat, de perfecte gelegenheid om de teambuilding spirit uit te testen en te verbeteren!

Hoe gaat de Expeditie in werking?

Eerst zullen de twee teams ingeleid worden met het spannende verhaal over Robinson Crusoe. Daarna gaan de twee strijdlustige teams elk team aan de slag gaat met zijn strijdvlag. Wanneer de vlaggen af zijn, begint de echte strijd!

De proeven zijn op tijd, en wie het snelst de proef binnenhaalt, WINT! Wanneer alle proeven zijn gedaan, volgt hieruit een prijsuitreiking met één team dat overwint!

Het leuke van dit spel is dat door zijn veelzijdigheid van spellen (mentaal en fysieke uithoudingsvermogen). Iedereen kan zo een steentje bij dragen aan het winnen van de Expeditie. Ben je dus geblesseerd? Gebruik dan je communicatieve skills of wiskundig brein om je team naar de top te brengen!

Voorbeelden van proeven:

Hindernisbaan met vuur maken, katapult schieten, touwtrekken, bamboe toren bouwen, mind games, jenga XL en de mega 4 op een rij.

Optioneel: Eetproef.

een onvergetelijke dag op het strand

Wanneer u samen met uw collega’s de nieuwe Expeditie Robinson 2019 wilt winnen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om Expeditie Robinson te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

Het programma is als volgt:
– Ontvangst door het Robinson team
– Uitleg & instructie over de dag en het spel
– Start Expeditie (team vlag maken, activiteitenrondes 1, 2 en 3)
– Pauze
– Vervolg van de Expeditie (ronde 4, 5 en 6, finale, bekendmaking winnaars)

Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

10 personen €25,00
20 personen €22,50
50 personen €17,50
100 personen €15,00

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

 

Aanbevolen voor jou

Teambuilding UItjes :

Branding Raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

 

Archery Tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Zeskamp

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram