Familie uitjes

Reality Events heeft veel ervaring met het organiseren van de gezelligste familie uitjes. Wij gaan er voor zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Hieronder staat beschreven wat wij voor jullie dagje uit kunnen betekenen.

N

Sportieve familie uitjes

N

Workshops voor familie uitjes

N

Verjaardagen

N

Familie dagen op maat

N

Familie dag op eigen locatie

Familie uitje

Een dag waar iedereen nog lang over kan napraten. Reality Events heeft de leukste activiteiten en workshops voor het perfecte Familie uitje. Kleine families of grote families, een compleet arrangement, sportieve strandactiviteiten zoals branding raften of aan de teambuilding spirit werken met Expeditie Robinson, alles valt te combineren en te regelen. Spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Voor een perfect verzorgde familie uitje waar gezelligheid centraal staat, ben je bij Reality Events aan het juiste adres. Ten slotte kan je kiezen voor een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. Daarnaast kan de activiteit ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

LOCATIE NAAR KEUZE

Reality Events heeft veel opties als het om locaties gaat. De prachtige stranden van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en de daarbij behorende strandtenten waar wij mee samen werken fungeren als perfect decor voor allerlei soorten uitjes. Een uitje op locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Hebben jullie zelf een geschikte locatie in gedachten? Wij zijn niet aan een locatie gebonden! Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag.

Onze top 3

Familie uitjes :

zeskamp

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

expeditie robinson

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

branding raften

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft het peddelen door golven aankan.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram