BEACH yoga workshop

BEACH YOGA bij reality events

Beach yoga is de ideale combinatie om mentaal en fysiek sterker te worden, dus om even helemaal in balans te komen. Verder zorgt yoga enerzijds voor meer flexibiliteit, anderzijds zorgt het voor sterkere spieren. Bovendien zorgt het vervolgens voor een betere houding van het lichaam, aangezien je bewust met je lichaam bezig bent. Daarnaast gaat yoga gepaard met ademhalingsoefeningen. Want door bewust te worden van je ademhaling, zal je automatisch minder bezig zijn met de gedachten over alledaagse dingen, ontspannen dus! Tijdens het sporten ontspan je met de zon, zand en het ruizen van de zee op de achtergrond. Het strand van Scheveningen of Kijkduin is dan ook de perfecte locatie hiervoor! Ten slotte hebben we een ervaren yoga lerares die je begeleidt bij de juiste houdingen te vinden.

 

Maak je hoofd leeg en boek deze workshop

Wanneer je yoga samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om beach yoga te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren yoga lerares
– Uitleg inhoud workshop
– Beach yoga
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

5 personen €22,50
10 personen €22,50
25 personen €17,50
50 personen €15,00

p

INFO

Duur: 1 uur
Periode: Hele jaar

Wilt u helemaal tot rust komen?
Dat u er weer volop er tegen aan kan!
Doe dan beach yoga samen met de mindfulness workshop

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram