entertainment: CRAZY LADIES ON TOUR

CRAZY LADIES ON TOUR BIJ REALITY EVENTS

Een groot diner, receptie of ander event? The Crazy Ladies komen bij je langs met hun muzikale koffer. Een ‘on-demand’ repertoire van meer dan 100 liedjes.

The Ladies verwelkomen en ontvangen eerst je gasten op een persoonlijke en hartelijke manier. Ze laten je event sprankelen door je gasten te raken, te entertainen en te ontroeren!

De Crazy Ladies zijn 2 ervaren, kleurrijke artiesten bij wie het entertainen in het bloed zit. Deze Crazy Ladies, zijn niet écht gek, ze zijn té gek!

In een vrolijke outfit heten zij de gasten welkom met een vrolijk en aanstekelijk liedje, op maat gemaakt voor uw event, the Ladies hebben daarbij persoonlijke aandacht voor ieder individu. De gasten voelen zich vervolgens direct welkom en gaan de locatie binnen met een lach op hun gezicht.

Verrassend feestje met de Crazy Ladies

De Crazy Ladies komen later terug tijdens het event. Verder gaan zij daar de tafels langs met hun mobiele verrassings-‘koffer’ om kleine groepjes mensen te entertainen, te ontroeren en bijzondere momenten te bezorgen.

De gasten worden telkens weer verrast door de creatieve vondsten van de Ladies. Deze theatervrouwen zorgen voor een luchtig samenzijn en weten een divers gezelschap op een heel positieve manier te verbinden.

Daarnaast gaat hun onuitputtelijke repertoire gaat van Sonneveld tot Abba, van the Beatles tot Edith Piaf, van Shaffy tot Presley. Ongelofelijk hoe de Crazy Ladies iedereen altijd op een zo natuurlijke wijze weten mee te krijgen in hun verrassingsverhaal.

ZIN IN EEN DAGJE LIVE ENTERTAINMENT?

Een groot diner, receptie of ander event? Boek de Crazy Ladies on tour voor een avond lachen. Daarnaast is het mogelijk om DE CRAZY LADIES te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

Spreek je wens uit dan maken wij een programma voor live intertaiment op maat!

PRIJS PER PERSOON

Vraag offerte aan

p

INFO

Duur: In overleg

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram