PUBQUIZ

PUBQUIZ bij reality events

Zin in een orgineel uitje waar gezelligheid centraal staat? Dan is de Pubquiz echt iets voor jullie!

Wat houdt een pubquiz in?

De Pubquiz duurt ongeveer 2 uur en zal bestaan uit verschillende rondes, denk aan entertainment-, eet-, geschiedenis- vragen en liedjes raden etc. Jullie kunnen teams maken van ongeveer 5 personen. De teams zullen tegen elkaar strijden, want wie de meeste antwoorden goed heeft wint! En mag zichzelf de winnaar van de Pubquiz 2019 noemen! De pubquiz wordt gehouden op een beamer scherm en elk team krijgt een remote controle om zo via een knop op het juiste antwoord (A,B,C,D,E of F) te klikken. Onze quizmasters zijn ontzettend enthausiast en zorgen altijd voor een feestje.

Soorten quizzen:

Wij krijgen van klanten als feedback dat de pubquiz altijd super gezellig is en merken dat de teams altijd lekker fanatiek worden. We hebben 2 soorten quizen de “Ik houd van holland quiz” en de ”allezz en nog wat quizzz”.

TEST JE KENNIS EN BOEK DEZE PUBQUIZ

Wanneer u de pubquiz samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om de pubquiz te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door quizmasters
– Uitleg programma
√ Ronde 1
√ Ronde 2
√ Ronde 3
√ Ronde 4
√ Ronde 6
– Prijsuitreiking
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

Vanaf 10 personen €22,50
Vanaf 40 personen €20,00
Vanaf 60 personen €17,50
Vanaf 80 personen €15,00

p

INFO

Duur: 2 uur
Periode: Hele jaar

Verschillende soorten quizen te boeken!

Spreek je voorkeur uit, dan gaat ons team ermee aan de slag!

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Beach yoga

Kom even helemaal tot jezelf en laat alles los. Wil jij mentaal en fysiek sterker worden? Dan is dit je kans! Relax en ontspan met de zee als achtergrond muziek.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram