bumpervoetbal / bubble voetbal

Bumpervoetbal bij reality events

Durf jij net iets verder te gaan dan een potje strandvoetbal? Probeer samen met jouw gezelschap dan het hilarische bumpervoetbal uit! Het strand van Scheveningen of Kijkduin biedt hiervoor de perfecte locatie.

Hoe werkt bumpervoetbal?

Tuurlijk gaat het om wie het meest scoort bij de ander, maar eigenlijk ligt de nadruk op het verhinderen van de tegenstander. Dit doe je door tegen elkaar aan te botsen met de grote opblaasbare bumper waar jij zelf in zit. Doordat de bumper uitgerust is met gordels, blijft ieder goed vast zitten en is het niet gevaarlijk. Op deze manier kan je gerust tegen een ander aan beuken, zodat hij/zij bij de andere strandtent belandt. Rennen, bumpen, rollen, stuiteren, in één woord LACHEN geblazen! Bij bumper voetbal kun je je eigen regels verzinnen, maar die hoeven er natuurlijk niet te zijn!

Durf jij het aan?

een onvergetelijke dag op het strand

Wanneer u Bumper voetbal samen met uw collega’s wilt winnen, is een eigen dag invulling mogelijk. Wanneer u nog meer actie aandurft, is het ook mogelijk om Bumper voetbal te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

Het programma is als volgt:
– Ontvangst
– Uitleg & instructie over bumper voetbal
– Bubbles ballen aantrekken
– teams maken
– Toernooi spelen
– Prijs uitreiking
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

8 personen €25,00
20 personen €22,50
50 personen €17,50

p

INFO

Duur: 1 uur
Periode: Hele jaar

 

TOP 3

SPORTIEVE UITJES :

EXPEDITIE ROBINSON

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

powerkiten

Overmeester de wind en vlieger het hele strand over met jouw kite. Power en behendigheid zijn hierbij essentieel. Krijg eerst controle over de kite daarna kan het echt werk, het stunten, beginnen.

Archery tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Voor welke activiteit wilt u een offerte aanvragen?

Sportieve uitjes

Workshop(s)

Opties / aanvullingen