interactieve gps-tocht

Interactieve gps-tocht bij reality events

GPS- tocht in Hoek van Holland

In Hoek van Holland staan talloze bunkers uit de Tweede Wereldoorlog. Door met de GPS tocht eerst langs deze bunkers te gaan krijg je namelijk het gevoel alsof je weer even terug in de tijd gaat, extra spannend dus! Met jouw team moet je hier verschillende opdrachten uitvoeren, maar ook ga je door de bossen en duinen waar missies klaarliggen om uitgevoerd te worden. Verder tocht wordt de afgewisseld met drie teambuildingsactiviteiten.

GPS-tocht in Scheveningen en Kijkduin

In Scheveningen heb je een mooie combinatie van flora en fauna tot beschikking. Met de GPS door dit mooie duinenlandschap heen wandelen geeft een combi van avontuur en rust! Kom jij nog een schotse hooglander tegen, dan heb je geluk! Ook kan je eens kijken naar de interessante beelden op de Scheveningse boulevard, weet jij van welke kunstenaar ze zijn? Je zal met jouw team verschillende opdrachten en missies uitvoeren! De tocht wordt verder afgewisseld met drie verschillende teambuildingsactiviteiten!

GPS-tocht Wie is de Mol?

Tijdens deze GPS tocht ga je op pad met jouw team. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten te scoren door de verschillende opdrachten goed uit voeren aan de hand coördinaten, missies, kennis en aanwijzingen. Echter, deze GPS tocht is nog een stuk uitdagender vanwege een verstopte Mol in het team. De mol gaat namelijk proberen om zoveel mogelijk de missies de saboteren, maar wel zo onopgemerkt mogelijk! Vervolgens zal aan het eind zal blijken welke mol het het beste heeft gedaan en dit zal natuurlijk invloed hebben op het aantal behaalde punten van het team!

Super leuk uitje met mijn vrienden. De GPS-Tocht met ipad dwars door het centrum van Den Haag met een lekkere BBQ bij de Asplaag als afsluiter!

Annabelle

Aanbeveling, Student

Boek nu deze Interactieve GPS-tocht

Nu is het tijd om te gaan beginnen! Ieder team ontvangt een mapje met coördinaten en hiermee kunnen zij op pad. In het mapje zitten ook nog vragen die beantwoord moeten worden tijdens de tocht. Om de tocht succesvol te volbrengen zijn er een aantal vaardigheden nodig. Deze vaardigheden zijn teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit.

PROGRAMMA

– Verzamelen op verzamelpunt
– Apparatuur uitleggen
– De tocht starten
– Winnaar bekend maken op eindbestemming
– Eventueel een aansluitende tropische BBQ of borrel bij één van onze leuke strandtenten of in Café de Asplaag

PRIJS PER PERSOON

10 personen €27,50
25 personen €22,50
50 personen €20,00
80 personen Vraag offerte

p

INFO

Duur: 2,5 uur
Periode: Hele jaar

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Cocktails shaken

Altijd al eens zelf een echte cocktail willen maken. Dit is je kans! Leer, shake en proef de cocktails. Ideaal voor een gezellig dagje uit, waar je je eigen resultaat mag proeven.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram