sportieve uitjes

Reality Events heeft veel opties als het om sportieve activiteiten gaat. We hebben veel verschillende locaties die kunnen fungeren als perfect decor voor allerlei soorten sportieve activiteiten. Een sportieve activiteit op locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Kies uit de sportieve uitjes: Expeditie Robinson, powerkiten, archery tag, zeskamp, branding raften, beach volleybal, suppen en bumpervoetbal.

Expeditie robinson

Laat zien dat jij een echte Robinson bent met survival skills. Samenwerken als team is essentieel bij deze activiteit. Combineer ieder zijn specialiteit en win de verschillende proeven.

powerkiten

Overmeester de wind en vlieger het hele strand over met jouw kite. Power en behendigheid zijn hierbij essentieel. Krijg eerst controle over de kite daarna kan het echt werk, het stunten, beginnen.

archery tag

Het pijl en boog spel waar jouw team het opneemt tegen het andere team. Goede Communicatie en behendigheid komen bij deze activiteit van pas. Werk samen en elimineer de tegenstanders.

ZESKAMP

Op zoek naar een activiteit met veel verschillende onderdelen, waar uithoudingsvermogen en denkvermogen van pas komen, dan is Zeskamp perfect. Combineer krachten en overwin.

BRANDING RAFTEN

Het spannendste uitje op de branding van de Noordzee. Alles draait om de samenwerking in teamverband. Kom erachter of jouw crew in de raft door middel van het peddelen de golven overleefd.

SUPPEN

De nieuwe variant op golfsurfen is het stand up paddle boarden oftwel suppen. Het is staand surfen met een paddle in je hand. Peddel zo de hele branding van de Noordzee af.

beach volleybal

Het gezelligste stranduitje is toch wel echt beach volleyball. Het is een goede mix tussen sportiviteit en ontspanning. Of het nou gaat om de winst of om de fun. Iedereen komt bij deze activiteit aan zijn trekken.

BUMPER VOETBAL

Dit knotsgekke spel is eigelijk een mix tussen voetbal en beachvolleybal. Rol, bump, draai, ren en score! Speel in teams tegen elkaar. Dit speel is in één woord LACHEN geblazen!

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram