Mindfulness

Mindfulness bij reality events

Tegenwoordig leven we in een maatschappij waar alles op de lopende band gaat. Daarentegen heb je geen tijd om stil te staan bij wat er eigenlijk fysiek gebeurt of welke gedachten er in u opkomen. Daardoor ben je op werk continu bezig met wat er af moet komen, of wat juist nog niet af is, dit zorgt voor stress. Vervolgens als je eenmaal thuis komt staan er weer andere verplichtingen op je te wachten. Daarnaast zorgt mindfulness er voor dat er weer stilgestaan wordt bij hetgeen wat er op dat moment gebeurt, in het hier en nu zijn, zonder er een oordeel aan te geven. Bovendien is het wetenschappelijk bewezen dat het beoefenen van mindfulness zorgt voor minder stress en een hogere kwaliteit van leven. Dus waar wachten jullie nog op? Ten slotte worden onze workshops gegeven door ervaren instructeurs met een psychologische achtergrond.

Maak je hoofd leeg en boek deze workshop

Wanneer u de mindfulness workshop samen met uw collega’s wilt doen, is een eigen dag invulling mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om de mindfulness workshop te combineren met andere activiteiten die Reality Events aanbiedt.

PROGRAMMA

– Ontvangst door ervaren instructeur
– Uitleg programma
√ Wat is mindfulness?
√ Ademhalingsmeditatie
√ The body scan meditatie
√ Bewuste observatie oefening met object
√ De mindfulness dagboek
– Einde en uitdelen mindfulness cursusboek
Eventueel een aansluitende tropische BBQ bij één van onze leuke strandtenten. De activiteit kan ook worden afgesloten met een gezellige borrel bij Café de Asplaag!

PRIJS PER PERSOON

5 personen €25,00
10 personen €22,50
25 personen €17,50
50 personen €15,00

p

INFO

Duur: 1 uur
Periode: Hele jaar

Wilt u helemaal tot rust komen?
Dat u er weer volop er tegen aan kan!
Doe dan beach yoga samen met de mindfulness workshop

Aanbevolen voor jou

de leukste uitjes :

Beach yoga

Kom even helemaal tot jezelf en laat alles los. Wil jij mentaal en fysiek sterker worden? Dan is dit je kans! Relax en ontspan met de zee als achtergrond muziek.

Boottocht

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Graffiti

Een workshop waarin je niet alleen creatief bezig bent, maar ook meer te weten komt over graffiti als kunstvorm zelf. Werk samen of alleen aan een cool kunstwerk.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram