Tochten

Reality Events heeft veel opties als het om tochten gaat. De prachtige binnenstad van Den Haag en stranden van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland fungeren als perfect decor voor allerlei soorten tochten. Een tocht op locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag. Kies uit de tochten: Boottocht, Interactieve GPS tour, Wandeltocht of Tandem fiets tour.

iNTERACTIEVE gps tocht

Een spannende interactieve wandeltocht met als doel de missies te behalen. Om de tocht succesvol te volbrengen zijn er een aantal vaardigheden nodig. Deze vaardigheden zijn teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit!

tandem fiets tocht

Hollandser kan het niet, door de politieke hoofdstad van Nederland fietsen. Onze gids verteld jou, fietsend alle info over verschillende historische en nieuwe plekken van Den Haag. Kies uit tandem of normale fiets.

wandel tocht

De mooiste onbereikbare plekken van Den Haag altijd al willen ontdekken? Dit is je kans! Onze gids verteld jou, te voet alle info over verschillende historische en nieuwe plekken van Den Haag.

BOOTTOCHT

Den Haag altijd al vanaf een andere kant willen ontdekken? Dit is je kans! Combineer allemaal verschillende arrangementen met een gezellig boottochtje door de Haagse grachten.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram