locaties

Reality Events heeft veel opties als het om locaties gaat. De prachtige stranden van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en de daarbij behorende strandtenten waar wij mee samen werken fungeren als perfect decor voor allerlei soorten uitjes. Een uitje op locatie naar eigen keuze behoort ook tot de mogelijkheden. Hebben jullie zelf een geschikte locatie in gedachten? Wij zijn niet aan een locatie gebonden! Neem gerust contact met ons op, spreek jullie voorkeuren uit dan gaat ons ervaren team daar mee aan de slag.

scheveningen

Scheveningen één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Scheveningen beschikt niet alleen over kilometers lang strand, maar ook over een nieuwe boulevard en pier met een reuzenrad dat uitzicht geeft over heel Den Haag. In alle vier de seizoenen is Scheveningen the place to be voor een dagje uit. Reality Events verzorgt allemaal verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud op het strand van Scheveningen. Een dagje uit is natuurlijk perfect te combineren met bijvoorbeeld een tropical BBQ, Reality Events werkt samen met verschillende strandtenten in Scheveningen. Welke vindt u het leukst?

Strandtent Zuid

Strandpaviljoen Zuid is een echte relaxte strandtent net buiten de drukke boulevard van Scheveningen. Er hangt een goede sfeer het eten is ontzettend lekker en de bediening is ontzettend vriendelijk.

Copacabana

Beachclub Copacabana ligt centraal tussen de haven en de pier aan het minder drukke gedeelte van Scheveningen. Geniet van het ruime terras of de sfeervolle paviljoen. Proef de dagverse producten uit de heerlijke keuken bij Beachclub Copacabana.

Werelds

Strandrestaurant Werelds biedt gasten een nieuwe ervaring, vernieuwende gerechten en prachtig uitzicht op zee en een perfecte locatie voor activiteiten!

Aloha

Aloha Surf is veel meer dan alleen een surfschool! Aloha surf is de locatie voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten die opzoek zijn naar een relaxte sfeer en heerlijk eten!

kijkduin

Kijkduin de familiebadplaats van Nederland. Het strand van Kijkduin is ten opzichte van het strand van Scheveningen veel kleiner. Veel mensen vinden dat juist het grote pluspunt. Kijkduin beschikt over kilometerslange duinen waar doorheen gelopen en gefietst kan worden, de ideale plek voor rust met prachtig uitzicht op zee. De perfecte plek voor dagje uit. Reality events verzorgt allemaal verschillende activiteiten en workshops voor jong en oud op het strand van Kijkduin. Een dagje uit is natuurlijk perfect te combineren met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, Reality Events werkt samen met verschillende strandtenten in Kijkduin. Welke vindt u het leukst?

Beachclub Titus

Beachclub Titus is de perfect plek om activiteiten of workshops in Kijkduin te combineren met een lekker hapje eten. Geniet van de specials Beach BBQ, fingerfood en High Tea. En geniet lekker van het zonnetje op het brede terras.

Beachclub At Sea

Beachclub At Sea is een nieuwe hotspot in Kijkduin. At Sea ligt op de perfecte locatie is toegankelijk en sfeervol. Geniet van de zon op het terras of ga lekker onder de overkapping zitten en geniet van het uitzicht. Beachclub At Sea heeft een vernieuwde wereldse menukaart die zeker geproefd moet worden.

hoek van holland

Het strand van Hoek van Holland is uitermate geschikt voor een gezellig dagje strand. Deze badplaats in Rotterdam is the place to be voor jong en oud het hele jaar door. Hoek van Holland heeft kilometers strand te bieden waar allerlei soorten activiteiten en workshop kunnen worden gedaan. Hoek van Holland beschikt over allerlei strandtenten waar heerlijk kan worden gegeten en worden gedronken. Reality Events werkt samen met allerlei strandtenten in Hoek van Holland. Welke vindt u het leukst?

2 seasons

2 Seasons is een gezellige beachclub gelegen op het strand van Hoek van Holland. 2 Seasons is het hele jaar geopend voor de mooiste uitjes maar natuurlijk ook om te lunchen, dineren of gewoon lekker te borrelen. Deze strandtent staat vooral bekend om live cooking. Geniet onbeperkt van verschillende gerechten die vers vanuit de open keuken worden klaargemaakt.

Beachclub Royal

Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Het is een luxe ingerichte beachclub met een groot overdekt terras waar je de hele dag lang heerlijk kan eten en loungen. Bij Beachclub Royal hangt het hele jaar een tropisch relaxt gevoel.

Zandvoort

Het maakt niet uit wanneer u Zandvoort bezoekt want op Zandvoort is het met weer of geen weer een heerlijke plek om te vertoeven. Zandvoort is de ideale plek voor sportieve maar ook ontspannende activiteiten! Dit kan als groepsactiviteit, teambuilding maar natuurlijk ook als vrijgezellenfeesten! Reality Events werkt samen met allerlei strandtenten in Zandvoort. Welke vindt u het leukst?

Wij rekenen €2,50 extra p.p voor de vervoerskosten naar Zandvoort

Safari lodge

Heb je zin in een relaxte sfeer lekkere bbq’s en leuke bediening dan is Safari Lodge the place to be! Bij Safari Lodge hebben ze namelijk twee aparte ruimtes specifiek ingericht voor een borrel, feestje of zakelijk event. ‘The Cottage’ leent zich enorm voor grote feesten en evenementen, terwijl ‘de Zuidkaap’ juist heel erg geschikt is voor kleinere gelegenheden, zoals een verjaardag of vrijgezellenfeestje.

Meijer aan Zee

Meijer aan Zee is een sfeervol strandrestaurant omgeven door een gezellige veranda. Een groot comfortabel terras, gezellige Cocktail Club op het strand en fijne bedden maken het plaatje af. De kaart is zeer gevarieerd van Kreeft tot Pizza en natuurlijke de befaamde dubbele biefstuk. Meijer aan Zee beschikt over een apart paviljoen compleet ingericht voor groepen met een eigen bar, veranda, terras met buitenbar en loungebanken.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Offerte formulier

volg ons op facebook & instagram